Heb ik een website nodig voor mijn onderneming?

Een website, omdat iedereen er eentje heeft, is een verouderde gedachte. Maar tegenwoordig is een website het eerste contact dat je doelgroep en potentiële klanten met je hebben. Om een klant gelijk te laten zien wie je bent, is een goede uitstraling belangrijk. Ook voor huidige klanten is een website handig. Huidige klanten kunnen dan namelijk op de hoogte blijven van bijvoorbeeld nieuwe producten, acties en/of diensten.

MockupWebsite
MockupGoogle

Hoe kan ik het beste op Google gevonden worden?

Wat doet iedereen tegenwoordig wanneer je naar iets opzoek bent? Juist, je gaat het even Googlen! Daarom is het ook belangrijk voor jouw onderneming dat je makkelijk gevonden wordt op Google. Een belangrijk begrip hierbij is zoekmachine optimalisatie (SEO). Het spreekt natuurlijk voor zich dat Sven Bouman hier ook bij helpt.

Contact

Ook kunnen je klanten makkelijk contact met je zoeken doormiddel van een website. Zulke gegevens kan je natuurlijk ook op een visitekaart zetten, maar die kunnen je klanten kwijt raken of stel dat je gegevens wijzigen, dan is het toch handig dat al deze informatie ook op een website staat.

Middel

Klaar om iets geweldigs te maken?

Who you gonna call.. 👻

Kom maar op! ?