Waarom is social media belangrijk voor mijn onderneming?

Sociale media zijn een krachtig marketinginstrument en dat is geen geheim meer. Logisch dus dat steeds meer ondernemingen social media, zoals Instagram en Facebook betrekken in hun marketing strategie.

Middel 2@4x 1
jgjerjge

Waarom kan social media een goede marketing strategie zijn?

Het aantal social media gebruikers wereldwijd stijgt de pan uit. Volgens de statistieken van Facebook zijn er dagelijks 1,23 biljoen actieve Facebook-gebruikers. Een gigantisch groot aantal! Ook in Nederland is Facebook niet te stoppen op social media gebied met een aantal van 10,4 miljoen actieve gebruikers. Maar allemaal leuk die cijfertjes, maar hoe helpt dat jouw onderneming groeien? Door de juiste content te posten die jouw doelgroep zal moeten aantrekken en Sven Bouman helpt daar graag bij.

Hoe maak ik de juiste content voor mijn social media?

Voor bijvoorbeeld Instagram kan je een toffe feed creëren die je doelgroep maar ook andere zal kunnen aanspreken en wat ook belangrijk is om interactie met je volgers te hebben om te laten weten dat je actief ben. Benieuwd wat social media nog meer voor jouw onderneming kunnen betekenen? Maak een afspraak voor bijvoorbeeld een bakkie koffie of een biertje en wij zullen je er nog veel meer over vertellen?.

fggghg

Klaar om iets geweldigs te maken?

Who you gonna call… 👻

Kom maar op! ?